MIRCHI HYDERABAD

MIRCHI HYDERABAD Mirchi Hyderabad

order food online

Recentreview


4.5 stars out of 435 reviews
12 Jan 2022 at 12:26 Kupa ryżu z cebulą i dwiema brukselkami za 27 zł. Curry z serem adekwatne do ceny, jednak jest pospolite.
11 Jan 2022 at 17:46 Pyszne jedzenie!
20 Dec 2021 at 20:32 Pyszne:)
19 Dec 2021 at 14:06 Często zamawiam z Mirchi Hyderabad. Zawsze jedzenie jest pyszne - zwłaszcza curry. Jednak ostatnio dostałem curry z jagnięciną, która była bardzo żylasta. Samego mięsa tam prawie w ogóle nie było. Byłem bardzo niezadowolony z tego zamówienia.
27 Nov 2021 at 18:02 Jedzenie jak na taką cenę ok, chociaż bez rewelacji. Czas oczekiwania wydłużony o jakieś 90 min. Sosy zbyt małe, chlebki spalone, kawałki mięsa czasami ociekały tłuszczem.
25 Nov 2021 at 13:00 Wszystko bardzo dobre ale Butter chicken o wiele ostrzejszy niż zwykle. :( bardzo przypalone placuszki naan
24 Nov 2021 at 21:13 Serek paneer super, najlepszy jaki dotychczas jadłam. Widać że dania są autentyczne. -1 gwiazdka za mocno przypalony placuszek naan, który smakował jak węgiel
22 Nov 2021 at 14:46 Fajne takie spalone miesko i warzywa dostarczyć. Jakby można było dołączyć zdjęcie to dołącze.
15 Nov 2021 at 17:26 Pyszne jedzenie, przyjechało ciepłe.
14 Nov 2021 at 14:13 Smacznie i dużo, jedna porcja nie jest do przejedzenia dla jednej osoby..
12 Nov 2021 at 16:11 NajlepsZy hindus
9 Nov 2021 at 22:32 dostawa szybciej niż zapowiadane, jedzonko pyszne, ciepłe. Polecam sałatkę z sezonowych warzyw i owoców z jogurtem. Pyszna świeża, pachnąca. Mały minus za lekko splaony nan. Zdarza się ;)