MIRCHI HYDERABAD

MIRCHI HYDERABAD Mirchi Hyderabad

order food online

Recentreview


4.5 stars out of 400 reviews
21 Sep 2021 at 12:45 Jedzenie bardzo smaczne, duże porcje. Obsługa w restauracji i dostawca nie mówi po polsku.
16 Sep 2021 at 10:47 Smaczne jak zawsze, porcje jednak mimo wszystko mogłyby być nieco większe. Od czasu do czasu jednak kupuję, jeśli mam ochotę na smaczne indyjskie jedzonko.
14 Sep 2021 at 15:12 Delivery time over 2 hours (ordered at roughly 14:50 and delivered 17:05). The meat I have ordered was not in stock, which happens but I have not been offered any compensation for the late delivery or the missing meat. This time NOT satisfied guys!
13 Sep 2021 at 11:13 Jedzenie pyszne, duże porcje, dostarczone bardzo ciepłe, faktycznie chlebek naan średni ale ogólnie polecam
9 Sep 2021 at 7:34 Pleasantly surprised to find a new Indian restaurant in the city, the food taste almost authentic and the service was good, got a call immediately from the restaurant asking spice levels that is expected in the food which was a happy surprise.
6 Sep 2021 at 15:00 Bardzo dobre jedzenie, duże porcje i gorące, szybsza dostawa niż było pokazane. Polecam
4 Sep 2021 at 15:59 Polecam . Bardzo dobre. Spora porcja. Dostawca bardzo miły
4 Sep 2021 at 3:25 Bardzo mi smakowało. Dostawca Sympatyczny
2 Sep 2021 at 15:25 Dobry stosunek ceny do ilości. Dużo mięsa, curry i chlebek smaczne.
22 Aug 2021 at 15:55 Niestety całe zamówienie mocno zawiodło - dania główne w formie okropnie tłustej zawiesiny z dokładnie 5 kawałkami mięsa .... Do tego placek naan - jak spalony naleśnik, a o kalafiorze nawet nie chce pisać. Mam za mało znaków,aby napisać wszystko.
19 Aug 2021 at 5:58 Wszytko pyszne i jeszcze gorące chociaż dość długi czas dostawy
15 Aug 2021 at 14:12 Wszystko zgodne z zamówieniem, bardzo smaczne :) polecam