MIRCHI HYDERABAD

MIRCHI HYDERABAD Mirchi Hyderabad

order food online

Recentreview


4.5 stars out of 259 reviews
3 Mar 2021 at 14:27 Food is very good, but delivery time was underestimated by about 40 minutes. Bardzo dobre jedzenie, ale czas dostawy był niedoszacowany o jakieś 40 minut.
28 Feb 2021 at 14:26 Gorące, ostre i przepyszne.
27 Feb 2021 at 21:42 Jedzenie pyszne, duze porcje. Genialne samosas.
27 Feb 2021 at 15:34 Jedzonko dostarczono ciepłe, idealne do spożycia. Bardzo pyszne :D
17 Feb 2021 at 15:23 Dostawa po 2,5h (godzinach opóźnienia w stosunku do zadeklarowanej dostawy). Jedzenie chłodne, ryż suchy.
16 Feb 2021 at 22:42 Jedzenie jak zawsze przepyszne, porcja ryżu starczyła mi jeszcze na obiad następnego dnia. Dostawa szybka, ale jak się mieszka ulicę dalej to trudno się dziwić. Polecam!
14 Feb 2021 at 19:09 NIESTETY JEDZENIE NIE DOTARŁO. BRAK KONTAKTU Z OBSŁUGĄ (SŁABY POLSKI I ANGIELSKI).
10 Feb 2021 at 23:49 Ulubiona restauracja w Katowicach, jedzenie zawsze świeże i bardzo smaczne, szybka i miła dostawa, jedna z niewielu restauracji, którą mogę polecić z czystym sumieniem
28 Jan 2021 at 15:37 Zawsze pycha i super dostawa :)
26 Jan 2021 at 21:46 Jedzenie pyszne i dotarło bardzo ciepłe. Jesteśmy zadowoleni.
24 Jan 2021 at 11:53 byliśmy poinformowani że czas dostawy to 1,5h i było na czas, ciepłe i smaczne.
5 Jan 2021 at 13:33 Dość wygórowana cena za duża ilość suchego ryżu, z niewielką ilością sosu. Dostawca bardzo miły ale porozumiewa się tylko łamanym angielskim, nie potrafił znaleźć wejścia do budynku. Ponad 2,5 h czekania w niedzielę. Niestety nie mogę polecić.